Novi Sad
05.08.2013.
06:04 > 06:06
Centralna manifestacija povodom Svetske nedelje dojenja biće održana danas u 18 časova na Štrandu, u blizini kućice za dojenje.
  • kikan

    05.08.2013 08:40
    ??????
    ima i važnijih stvari u životu mada je lepo misliti na sve.
  • Jelena

    03.08.2013 09:16
    Steta sto u tim kucicama borave svi samo ne dojilje. U Limanskom parku, kucica je puna pikavaca,stakla,...
  • Marija

    02.08.2013 12:01
    Tragično koliko je dojenje srozano u Srbiji, kako smo postali „napredni” pa smo poverovali u priču koju nam serviraju proizvođači formule da je veštačko mleko adkevatna zamena za majčino mleko. Dodaj na to apsolutno KRIMINALNU neupućenost osoblja u porodilištima odakle rutinski šalju porodilje kući sa pričom da „nemaju mleko” (to je, da prostite notorna glupost, osim u veoma retkim slučajevima, i osim kada upravo zbog nesavesnog režima u porodilištima nastaje problem) i sa flašicom formule u ruci, plus isto tako „napredni” stav našeg društva da je dojenje na javnom mestu nešto sramotno ili ima nekakvu seksualnu konotaciju. I eto vam situacije u kojoj se nalazimo, većina naše dece odraste na veštačkom mleku, sa nesagledivim posledicama po naše zdravlje kao nacije... Tako da, podrška ovakvim manifestacijama, ali to je daleko daleko od onog što je neophodno da država uradi po ovom pitanju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna